четвъртък, 9 февруари 2012 г.

ПРИМАТИТЕ НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА

Загадка на природата! Обществото ни разбива на пух и прах всички природонаучни теории! Защото докато при другите господстват уж най-еволюиралите индивиди и видове, при нас шефове са приматите. Висят си на клона на властта и обсъждат състоянието на низшите хомо-хабилис и тъй нататък... Комуникиргат си на техен език, а понякога и с ултразвуци, за да не ги разбереш. А разбереш ли ги, може да ти стане лошо и да се споминеш. Толкова са значи тъпи и задръстени! Какво ли си казват например ей тези двамата?


-Абе, Цецо!
-Кажи, Боко!
-На хомо-булгарикус май му замръзна трътката...
-Прав си както винаги, Боко! Какво можем да направим, за да си измием ръцете и да не ни псуват много? Защото навън е бая студено, вали сняг, народът джапа в наводнения, а пък и от Европата пак ни обиждат на некадърници и примати...
-Ами, не знам! Въображението ми вече зацикля... Това с пържолите вече го казах... Кокалите на Йоан Пред-тъча вече ги изровихме... Говорих глупости и за немците, багерите, гърците... Освен да сваля гащите и да се надупя, а?
-Аааа, неее, ще стане пак като миналия път - ще те хване екзема от целувки! Освен това знаеш, че ми става кофти от толкова много конкуренция! Дай по-добре да се разходим с БТР и да помахаме многозначително на плебса! Пък те, глупостите, ще се родят от самосебе си...

......

Това е положението... От Европата казват, че България е червива от корупция и че никой не си помръдва пръста да направи нещо, а приматите отричат... Не били те виновни, ами институциите. Все едно правителството и парламентът не са институции.
Абе тия наистина и нас ни обърнаха на маймуни!
...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да споделите мнение с мен, можете да ми пишете на адрес shpountz (а) абв.бг

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.