четвъртък, 16 февруари 2012 г.

ЗАЛАТА НА МАЙМУНИТЕ

Гарван гарвану може око да не вади, обаче властимащите в България – бивши и настоящи – се държат като маймуни помежду си. И се джавкат като кучета. Или дори се ежат като таралежи и куткудякат като кокошки. И най-вече се обиждат на комунисти, водят безсмислени спорове и мерят, с извинение, пишки. А за какво според вас се карат Весела Лечева (стрелец N°1) и Бойко Борисов (хъм... футболист N°1)? За спешните икономически мерки, които да направят българина платежоспособен, т.е. да му осигурят работа, качествено образование, сигурен живот? Не, ноу, найн, нет! Политиците ни спорят кой колко е участвал в построяването на една спорта зала! Значи дотам сме стигнали, че вече можем да си позволим да се караме за спорти зали...

От интервенцията на Бойко Борисов в ефир се разбира и друго нещо – освен че работи много, бат Бойко гледа също така много телевизия и участва активно в предаванията. Дори и в сутрешните блокове, които се гледат само от хора, стоящи си вкъщи, т.е. отпускари, домакини, пенсионери, безработни и чат-пат някой болен или ленивец. За голямо наше национално щастие бат Бойко никога не боледува. Някои дори казват, че когато епидемията започва да изчезва, значи самият грип се е разболял от бат Бойко. Та така бат Бойко седи и зяпа значи тъпи предавания по цял ден, но не защото му е интересно, ами поради нужда! Така трябва! Той е задължен да се информирга за народните трепети и вълнения. И да ги коригирга своевременно.
Така сигур’ прави и с интернетя... Затова ви моля, драги блогъри, престанете да го критикувате и да му се подигравате! Че ако тръгне да ви отговаря на всичките, ще трябва да... се научи и да пише!

Колкото до зала Армеец и това кой има главната заслуга за построяването й, май на никой не му пука. И без това сме цъфнали та вързали, така че една зала в повече или в по-малко е все едно да сложим на свинче звънче. Взимайте си залата и си я треснете в главата, банда некадърници такива!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да споделите мнение с мен, можете да ми пишете на адрес shpountz (а) абв.бг

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.