понеделник, 13 февруари 2012 г.

АСТА-МАСТА И ГЮБЕЦИ НА КОРЕМ!!!

Това е то... хъм... голата истина - вдигаме джабала покрай "ACTA", караме се и спорим, а всъщност проблемът не ни касае директно. Защото нашите родни творци всъщност не разполагат с нищо свястно, което един уважаващ себе си пират да вземе да открадне. Представяте ли си някой да вземе да сваля от интернет парче на Азис... Ами то само токът, дето човек ще похарчи докато тегли, струва повече от самото парче!
И тук веднага някой ще рече "Ааааа, не си прав! А Лили Иванова, Емил Димитров и Веско Маринов, дето се поти на сцената?" Ами... Те самите са крадци и некадърници, така че няма никакво значение дали някой ще се опита да ги "краде" или не. И те струват по-евтино от тока на компа.
Единствената полза от АСТА е, че участвайки в протести и дебати, ние се опитваме да пунктираме далеч по-развити и разполагащи с изкуство и творци общества, народи, нации. Благодарение на АСТА живнахме и се почувствахме... европеидни. Обаче си оставаме само с чувството!
Иначе химнът на МВР е все така "Моята полиция ме пази", а пък премиерът къса потници на "Батальонът се строява"... И никакви АСТИ-МАСТИ няма да ни оправят нито управленческия, нито управлявания, нито творческия материал.

...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да споделите мнение с мен, можете да ми пишете на адрес shpountz (а) абв.бг

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.