понеделник, 20 юни 2011 г.

Главният пастир на републиката създава работни места за овчари и се преквалифицира на клоун!

Внимание, премиерът подхвана усърдна борба с безработицата, като същевременно акцентира върху възраждането на селското стопанство и най-вече на животновъдството. Така новопредприетите мерки предизвикаха еуфория и възторжени възгласи не само сред селските труженици, но и сред студентската общност, която любезно бе подканена лично от господин премиера да застане начело на многобройните стада, пасящи кротко из родните прерии.
Работа ли търсите? Станете овчари и дерзайте!
Очаква се в скоро време младите да последват съвета на главния пастир на републиката (и съответно най-голям овчар) и да поставят началото на това масово и толкова екологично съобразно завръщане към природата и изконните български ценности.

Същевременно премиерът започна курсове за преквалификация в клоунско майсторство, защото не смята да остане вечно на тази отговорна и толкова тежка премиерска служба. А в България освен овчарите изпитваме огромно уважение и към клоуните, така че алтернативната кариера на Бойко Борисов изглежда също толкова многообещаваща и полезна за народното добруване.
Но и в клоунството пак ще бъдем с теб, овчарю наш, защото те обичаме!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Ако искате да споделите мнение с мен, можете да ми пишете на адрес shpountz (а) абв.бг

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.