четвъртък, 10 май 2012 г.

ЧЕРВЕНИТЕ ХРУМКИ, МИСЛИ И ПОДИГРАВКИ НА КУНЕВА-ПРЪМОВА

Другарката Кунева-Пръмова точи зъби за голямо и вкусно парче власт. Не че има опит в управлението или й разбира нещо главата от... от... от нещо въобще. Не, просто й идва ред. Знаете много добре, че когато бе постановена смяната на режима, другарите се събраха и установиха точен ред за приемане и предаване на властта. Както сигурно сте забелязали, досега всичко върви по мед и масло, така че Кунева-Пръмова съвсем закономерно може да поеме кокала от бате Бойко.

Дразнещото в случая е, че вместо да чака спокойно, Кунева-Пръмова ръси простотии. Като например следната мисъл, родена в незнайно чия червена кратуна :
"Искам да направя политическа новост"
Другарката Кунева-Пръмова обаче никак дори не обяснява как се правят "политически новости" с червени политически дрипи, влачени, дърпани и развявани бетер Самарското знаме.

И друга една безподобна хрумка :
"Не може да има само в науката и техниката иновации. Трябва да има и в социалния живот"
 
Браво, Кунева, браво, Пръмова! След толкова години управление червената клика апаратчици, яли и пили още по Тошово време и продължаващи до днес с издевателствата над народа, изведнъж откриват, че трябва да има някаква промяна, че трябва да се даде възможност на хората да поемат глътка въздух и да живнат малко. Че еднотипната социална политика взе да им идва множко, властта взе прекалено множко да ги засипва с едни и същи щедрости и съответно българите са си все така последни във всяко едно отношение в цяла Европа. Каква по-голяма "иновация" може да има в един такъв социален живот, докарал всинца ни до просешка тояга? Какво по-грозно и по-несправедливо нещо би могло да съществува от управлението на този нескончаем низ от политически отрепки, предаващ си щафетата на властта за сметка на здравия разум и добрата воля?

На тези въпроси ще ви оставя да си отговорите сами. А аз треперя в очакване и ужас... ТО се завръща!