вторник, 25 октомври 2011 г.

ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

Срам и позор! Последните избори в странатa показаха на света, че не сме дорасли нито за демокрация, нито за нищо! Нещо повече - недоносчето на българската демокрация бе изхвърлено на бунището от бандата разбойници, управляващи страната (виж снимката - депутат на ГЕРБ, присъстващ незаконно в ОИК, заснет да изнася чувал с бюлетини).
Истината е, че броят измами и фалшификации бие всякакви рекорди, а освен това избирателната активност е под 50%. От което излиза, че настоящото правителство на България не е способно дори да организира и проведе нормални избори. В една нормална държава едни нормални политици, разполагащи с минимална доза достойнство и чест, биха подали веднага оставка. У нас обаче подобни същества няма. Има само гущери, жаби и змии. За бога, не гласувайте за тях!

петък, 7 октомври 2011 г.

ХОРА и КРОКОДИЛИ, ПРОТЕСТИРАЙТЕ!

Аз съм демократичен крокодил и по този повод на всички избори в нашата любима родина ме прекарват съвсем демократично. И уж гласувам за демократи, а се оказвам управляван от комсомолци, ченгета, царчета, пожарникарчета и всякакъв вид измекяри. Обаче ми писна на опашката! И затова отказвам да участвам в тази политическа версия на "тука има- тука нема", ами ще гласувам за човек, за когото по принцип един крокодил-демократ не би трябвало да гласува. Ще гласувам за Светльо Витков, който няма претенции да е политик, но за сметка от това едва ли ще е по-лош политик от "професионалните" такива. Светльо Витков не се счита за политик и затова няма как да останем разочаровани от неговата политика. Затова ви казвам, направете като мен и изберете човека, а не политика-подставено лице! Да, другарчета, пикая ви на демократичната игричка, с която ме баламосвате вече повече от двадесет години!
Още по темата тук.